Servicii

servicii

 

Consiliere la vanzare
Fiecare client poate cere sa fie consiliat in vederea alegerii produsului corect in functie de necesitatile si cerintele proiectului pe care-l dezvolta. Asistentii nostrii va ofera toate informatiile de care aveti nevoie.
Import personalizat
Pentru produsele aflate in cataloagele furnizorilor, dar care din motive obiective nu sunt in stocurile noastre, va realizam importul acestora in conditiile indentificarii cu exactitate a produsului dorit si efectuarea platilor in avans. Comanda minima este influentata doar de cantitatile minime de ambalare, asa cum sunt specificate in cataloagele furnizorilor. Durata maxima de realizare a importului personalizat este de 15 zile lucratoare.
Debitare si cantuire pal melaminat
Debitarea placilor de PAL melaminat, PFL si a blaturilor se realizeaza in baza schitei de debitare proprietate a clientului, schita ce cuprinde dimensiuni de taiere (fara canturi). Debitarea se realizeaza pe echipamente lineare cu pre-taiere, lucru care nu face posibila taierea in linii curbe sau in diferite unghiuri. Cantuirea se realizeaza in baza inscrisurilor din schita de debitare prin aplicarea canturilor la cald, pe utilaje liniare. Comenzile de debitare/cantuire se realizeaza in ordinea sosirii acestora la atelier iar ziua de finalizare a acestora se estimeaza in functie de numarul de coli si complexitatea comenzilor preluate pana la sosirea ultimei comenzi.
Transport
Societatea Darel dispune de un parc auto de 10 autovehicule de capacitati diferite, destinate transportului de materiale atat pentru tranzitul de marfuri intre sucursale cat si de deservire a nevoilor clientilor proprii.
Ascutire panze circulare
Pentru producatorii de mobilier care folosesc utilaje proprii, societatea Darel dispune de o masina automata de ascutit panze circulare.
Debitare profile si rame de aluminiu
Pentru profilele si ramele din aluminiu achizitionate prin magazinul din Bucuresti, putem realiza debitarea la dimensiunile si unghiurile dorite de client, in baza unei comenzi de executie, ce poate dura - in functie de densitatea si complexitatea comenzilor - max 3 zile lucratoare.


 
Cele mai cautate produse
    
Blaturi